Fødslen af et nyt barn er en af de mest udfordrende perioder i sexlivet for par. Det ansvar, der følger med fødslen, overhaler den søde soveværelses oplevelse, som par tidligere delte med hinanden.

 

Nogle mennesker finder efterhånden en måde at komme tilbage i deres tidligere rytme, mens andre finder det lidt mere udfordrende. Nedenfor er der nogle måder at få action tilbage i soveværelset efter at have fået en baby, og som kan hjælpe dig og din partner til et  bedre sexliv. Se også mere på https://privateplay.dk.

Lad være med at skynde dig

At have sex umiddelbart efter en fødsel kan være en rystende oplevelse for kvinder. Deres vagina er stadig øm og tør, og der er kun en lille smule naturlig glidecreme. Deres kropssystem har brug for tid til at heles. De fleste læger anbefaler, at du venter fire til seks uger, før du genoptager dine seksuelle eskapader med din partner. Mens nogle andre foreslår en mere langvarig genoptræningsperiode for kvinder.

Tag tingene i et langsomt tempo

Som mand kan du stadig deltage i andre aktiviteter med din seksuelle partner, mens hun er i restitutionsfasen. Du kan f.eks. give din partner en fodmassage eller en generel kropsmassage. I kan også begge kysse og kramme hinanden og deltage i andre aktiviteter, for at holde jer begge seksuelt aktive og stimulerede i forventning om, hvornår genoptræningsperioden er overstået.

Udfør oralsex

Oralsex kan være en god start på at få action tilbage i soveværelset efter fødslen. Selv om sex kan være smertefuldt for kvinder, der lige har født, kan oralsex være en indbydende oplevelse for dem, så længe de ikke føler sig utilpas, når manden går ned på dem.

 

Mens du dyrker oralsex skal du også sikre dig, at stingene fra episiotomi er helet for at forhindre infektion. For at sikre dette kan manden begrænse sin tunges rækkevidde til klitoris, og undgå at nå vaginaområdet.