Stativ til slyngevugge – Guide til valg af stativ til din slyngevugge

En slyngevugge er det perfekte middel til at få dit barn til at slappe af i løbet af dagen, og med et stativ kan du få endnu mere tid til, at dit barn kan opholde sig i sin slyngevugge. Med et stativ bliver det nemlig muligt, at have dit barn og slyngevugge tæt ved dig, uanset hvor du opholder dig.

Det kan være hvis du opholder dig i mange forskellige rum i hjemmet, og gerne vil have dit barn tæt på dig hele dagen. Det kan også være på besøg hos venner og familie, eller en tur i sommerhuset. Her er stativet nemt og praktisk at pakke sammen og tage med, ligesom et stativ også giver mulighed for, at du kan tage dit barn og slyngevugge med udenfor.

Med andre fastgørelsesanordninger og ophæng vil du være mere begrænset af, hvor og hvornår du kan bruge slyngevuggen til dit barn. Det samme problem har du ikke med et stativ, da du blot flytter rundt på stativet efter behov. Et stativ til slyngevugge er altså den oplagte løsning, hvis du ønsker at bruge din slyngevugge meget i løbet af dagen.

Markedet for stativer er ret stort og det kan ofte være svært, at finde frem til de helt rigtig stativ til slyngevugge. Der er således mange faktorer og ting at være opmærksom på, blandt andet omkring sikkerhed og stabilitet. Vi har derfor set nærmere på hvordan med lidt gode råd og tips, kan finde frem til det helt rigtige stativ, samt vores bud det det bedste stativ til slyngevugge på markedet.

Stativ til slyngevugge

Kombiner slyngevugge med et stativ for optimal brug

En slyngevugge har mange gode egenskaber, og får nemt og hurtigt dit barn til at falde til ro. Det skyldes at bevægelser fra slyngevuggen, efterligner bevægelserne inde fra mors mave. Det skaber en høj grad af tryghed og komfort for dit barn, der samtidig også opnår en god sansestimulering, af at mærke bevægelserne fra slyngevuggen på sin egen krop.

Med et stativ kan du bruge din slyngevugge endnu mere i løbet af dagen, da du ikke er begrænset til at bruge din slyngevugge på de steder, hvor du i forvejen har hængt ophæng op. Du flytter således bare rundt på stativet, så du altid kan have barn og slyngevugge tæt på dig.

Tips og råd til valg af stativ til slyngevugge

Valget af stativ til slyngevugge kan godt være et svært valg, da der er mange ting at tage højde for. For at gøre det lidt nemmere for dig at finde frem til et godt stativ, kan du med fordel benytte dig af følgende tips og råd.

  1. Sikkerheden ved stativet
  2. Stabiliteten ved stativet
  3. Er stativet nemt at samle og skille ad
  4. Hvordan er mulighederne for montering af tilbehør
  5. Hvor meget fylder stativet
  6. Prisen på stativet

Vi anbefaler et Moonboon stativ til slyngevugge

Moonboon stativ til slyngevugge er i vores øjne det bedste stativ til slyngevugge på markedet. Det skyldes ikke mindst den høje grad af sikkerhed, samt muligheden for, at tilkoble en Moonboon vuggemotor til stativet for ekstra komfort til dit barn.

Den ekstra højde på stativet fra Moonboon gør, at der er gjort plads til deres vuggemotor. Med en vuggemotor vil du få endnu mere ud af din slyngevugge, og dermed også når du bruger din slyngevugge i et stativ.

Moonboon har haft et stort fokus på sikkerhed under udviklingen af deres stativ, der kommer med en særlig sikkerhedsstrop. Sikkerhedsstroppen er en meget fordelagtig anordning, da den forhindrer at dit barn og slyngevugge falder ned hvis fjederen knækker.

Ønsker du derfor en høj grad af sikkerhed og komfort for dit barn, når du bruger din slyngevugge i stativ, så er et Moonboon stativ til slyngevugge det oplagte valg. Et stativ til slyngevugge med meget stor kvalitet og sikkerhed.

Specifikationer:

  • Højde: 203 cm
  • Diameter: 127 cm
  • Vægt: 6,4 kg
  • Bæreevne: 15 kg

Få dit Moonboon stativ til slyngevugge på moonboon.dk