Nonomo slyngevugge

En slyngevugge er en stilren og minimalistisk slyngevugge designet efter den skandinaviske indretning, produceret i 100% økologisk bomuld og allergivenligt kapok. En slyngevugge i høj kvalitet, der giver en høj grad af komfort til dit barn.

Den medfølgende fjeder er med til at forstærke slyngevuggens bevægelser, der både øger komfort og sansestimulering. Bevægelserne fra slyngevuggen får dit barn til at føle sig trygt, da bevægelserne minder om tiden i mors mave.

Den høje grad af tryghed og komfort dit barn opnår i slyngevugge, er helt afgørende for at dit barn kan slappe af og falde i søvn. Den opgave er der ikke meget der løser bedre end en slyngevugge, og med en Nonomo slyngevugge får du det bedste af det bedste.

Med tilkøb af fastgørelsesanordninger, kan du øge muligheder for at bruge din slyngevugge i løbet af dagen. Med diverse fastgørelsesanordninger kan du øge mulighederne for at bruge din slyngevugge, blandt andet med loftophæng og karmbeslag, men ikke mindst med et stativ til slyngevugge, der blandt andet giver mulighed for at tage dit barn og slyngevugge med udenfor.

Et rigtig godt valg af slyngevugge til dig der ønsker det bedste markedet har at tilbyde, og en slyngevugge der vil give det optimale til dit barn. Når man ser på både kvalitet, egenskaber og pris på en Nonomo slyngevugge, er det uden tvivl en af de bedste på markedet.

Specifikationer:

  • Slyngevugge i økologisk bomuld
  • Madras i allergivenligt kapok
  • Tværpind
  • Kæde med fjeder til ophæng

Få din Nonomo slyngevugge på mammashop.dk

Nonomo slyngevugge

Nonomo stativ til slyngevugge

Med et Nonomo stativ til slyngevugge kan du få endnu mere ud af din slyngevugge, da du med et stativ kan have din slyngevugge med dig overalt. Det er uanset om du opholder dig i mange forskellige rum i løbet af dagen, eller om du gerne vil have dit barn og slyngevugge med udenfor.

Samtidig er et Nonomo stativ til slyngevugge nemt og hurtigt at pakke sammen, hvilket gør det praktisk hvis du skal på tur. Det kan eksempelvis være på besøg hos venner og familie, eller en tur op i sommerhuset.

Dit barn vil få rigtig meget ud af at bruge en slyngevugge, og med et stativ øger du den tid, som det er muligt for dit barn at være i slyngevuggen. Et smart og praktisk valg af tilbehør, for dig der gerne vil have det meste ud af din slyngevugge.

Fastgørelsesanordninger

Påtænker du kun at skulle bruge din slyngevugge når du ligger i sengen eller sofaen, så kan det være mest praktisk med et loftophæng. Et loftophæng vil ikke stå og fylde på samme måde som et stativ, men vil omvendt være begrænset af, at du kun kan hænge slyngevuggen op bestemte steder.

Du har også mulighed for at hænge din slyngevugge op med et karmbeslag, der giver en større grad af frihed. Et karmbeslag er nemt at tage ned, og kan ligeså nemt sættes op i dørkarmen igen. Det gør det hurtigt og nemt at flytte slyngevugge og karmbeslag rundt i løbet af dagen.

Nonomo slyngevugge – til dig med tvillinger

Har du tvillinger er en Nonomo slyngevugge det oplagte valg, da de tilbyder den stort set samme slyngevugge til tvillinger. Eneste forskel er madrassen, der i modellen for tvillinger er produceret i mikrofiber.

Alle andre fordele og muligheder for tilkøb er de samme, så har du tvillinger er en Nonomo slyngevugge det bedste valg af slyngevugge på markedet. Du får dertil slyngevuggen til dine tvillinger til en ganske fin pris, hvilket kun er med til at øge vores anbefaling til dig med tvillinger.

Få din Nonomo slyngevugge på mammashop.dk