Karmbeslag slyngevugge

En slyngevugge er god til at give tryghed og komfort til dit barn, når det er tid til at slappe af eller tage en lur i løbet af dagen. De vuggende bevægelser fra slyngevuggen, minder dit barn om sin tid inde i mors mave, der er et afgørende element i, at få dit barn til at falde til ro.

Med en tilhørende fjeder til ophænget får du ekstra meget ud af din slyngevugge, da fjederen vil forstærke slyngevuggens bevægelser. Det øger trygheden og komforten, samtidig med at øge sansestimuleringen for dit barn.

Når det kommer til ophæng af din slyngevugge har du flere muligheder, såsom loftophæng, vægophæng, stativ og karmbeslag. De forskellige muligheder for ophæng har alle deres fordele, og her på siden ser vi nærmere på fordelene ved et karmbeslag.

Med et karmbeslag bliver det nemt at hænge din slyngevugge op i døråbninger, med større mulighed for at flytte rundt på din slyngevugge i løbet af dagen, sammenlignet med særligt loftophæng og vægophæng.

Karmbeslag slyngevugge

Fordelene ved et karmbeslag til slyngevugge

Med et loftophæng eller vægophæng vil du være begrænset i, hvor du har mulighed for at hænge din slyngevugge op. Det kan være problematisk i tilfælde hvor du er i mange forskellige rum i løbet af dagen, og gerne vil have dit barn og slyngevugge tæt på dig.

Det problem kan du løse med et karmbeslag til slyngevugge, der nemt kan tages ned og sættes op, og dermed gør det nemt at flytte rundt på din slyngevugge. På den måde kan du hurtigt flytte rundt på din slyngevugge, når du skifter rum i løbet af dagen.

En anden god fordel ved et karmbeslag til slyngevugge er, at du kan tage karmbeslaget og slyngevugge med på tur. Det kan være praktisk hvis du skal på besøg hos familie, venner eller en tur i sommerhuset.

Vil du gerne have muligheden for at have din slyngevugge med udenfor, så bør du derimod overveje et stativ til slyngevugge. Med et stativ kan du hænge din slyngevugge op udenfor, men et stativ kan til gengæld fylde en del, når du gør brug af et stativ til slyngevugge indendørs.

Gode tilbud på karmbeslag til slyngevugge

Der findes mange gode tilbud på karmbeslag til slyngevugge, og i det følgende har vi udvalgt to af de bedste. De to karmbeslag til slyngevugge er fra henholdsvis Moonboon og Basson, som du kan se mere om herunder.

Moonboon karmbeslag til slyngevugge

Moonboon tilbyder et karmbeslag i høj kvalitet, og med mulighed for kombination med vuggemotor. Med et karmbeslag fra Moonboon kombineret med en vuggemotor, får du det bedste af det bedste på markedet.

Som følge af den høje kvalitet og gode muligheder for at kombinere med vuggemotor, er prisen på et Moonboon karmbeslag i den højere ende. Med tanke på hvad du får for pengene, er et Moonboon karmbeslag uden tvivl alle pengene værd.

Få dit moonboon karmbeslag på moonboon.dk

Basson karmbeslag til slyngevugge

Ønsker du et billigt karmbeslag med høj kvalitet, så anbefaler vi et karmbeslag til slyngevugge fra danske Basson. Kommer med sikkerhedsstrop for ekstra sikkerhed, og et karmbeslag der passer til de fleste dørkarme.

Velegnet til dig der ønsker et billigt karmbeslag, så du kan tage din slyngevugge og karmbeslag med på tur, eller så du nemt og hurtigt kan skifte rum i løbet af dagen, og stadig have dit barn og slyngevugge tæt på dig.

Få dit Basson karmbeslag på babyshower.dk