Nature Sway slyngevugge

Nature Sway tilbyder en slyngevugge i høj kvalitet, produceret i 100% økologisk bomuld, og med en medfølgende fjeder der forstærker slyngevuggens bevægelser, og dermed den tryghed, komfort og sansestimulering, dit barn får ud af at være i slyngevuggen.

En slyngevugge er det perfekte middel til at få dit barn til at slappe af, da slyngevuggens bevægelser minder dit barn om tiden i sin mors mave. Det giver tryghed for dit barn, og slyngevuggen får dermed dit barn til at slappe bedre af.

Den tryghed og komfort dit barn vil få ud af at være i en Nature Sway slyngevugge, er afgørende for at dit barn kan slappe af, og får nemmere ved at falde i søvn. Til lige netop den opgave, er der ikke mange bedre løsninger end en slyngevugge fra Nature Sway.

Der medfølger et karmbeslag til slyngevuggen, der gør det muligt hurtigt og nemt at hænge slyngevuggen op, og skifte rum i løbet af dagen. Samtidig er karmbeslaget smart og praktisk at have med på tur, eksempelvis når i skal på besøg hos familie og venner.

Dertil vil du have mulighed for tilkøb af diverse tilbehør til slyngevugge, der kan være medvirkende til at øge fordelene, du opnår ved at gøre brug af en slyngevugge til dit barn. Her anbefaler vi ikke mindst et stativ til slyngevugge, der er et smart tilbehør, hvis du ønsker at gøre meget brug af din slyngevugge.

Et rigtig godt valg af slyngevugge til dig og dit barn, med en høj grad af komfort og tryghed, både når dit barn skal slappe af i løbet af dagen, eller have sig en lille lur. Prismæssigt ikke blandt de billigste slyngevugger, men kvaliteten er helt i top.

Specifikationer:

  • Slyngevugge i økologisk bomuld
  • Madras
  • Tværpind
  • Kæde med fjeder til ophæng
  • Karmbeslag
  • Bæreevne: 15 kg
  • Vægt: 2,5 kg
  • Mål: 90 x 30 cm

Få din Nature Sway slyngevugge på mamamilla.dk

Nature Sway slyngevugge

Nature Sway stativ til slyngevugge

Med et stativ til slyngevugge får du endnu mere ud af din slyngevugge, da du med et stativ får god mulighed for, hurtigt at flytte rundt på din slyngevugge i løbet af dagen. Det gør det nemt at have dit barn tæt på dig hele dagen, da du kan have stativ og slyngevugge med dig overalt.

Skifter du eksempelvis meget rum i løbet af dagen, kan du bare tage stativet med dig rundt, hænge slyngevuggen op, og dermed have dit barn tæt på dig. Det samme gælder hvis du gerne vil udenfor, og gerne vil have dit barn og slyngevugge med.

Et stativ fra Nature Sway er dertil nemt at pakke sammen, og er derfor også praktisk at have med på tur. Det kan være på besøg hos familie og venner, en tur i sommerhuset, eller hvor i planlægger at turen skal gå hen.

Vil du gerne have et stativ til slyngevugge fordi du gerne vil bruge din slyngevugge udendørs, er det en god ide også at tilkøbe et myggenet. På den måde forhindrer du at myg, kryb og insekter finder vej ind i slyngevuggen, til stor irritation for dit barn.

Få din Nature Sway slyngevugge på mamamilla.dk