Moonboon slyngevugge

Moonboon tilbyder uden tvivl en af markedets bedste slyngevugger, produceret i 100% økologisk bomuld, madras fyldt med allergivenligt kapok, og med et design der sikrer dit barn den optimale søvn og ophold i slyngevuggen.

Med til slyngevuggen får du en kæde med fjeder til ophæng, der forstærker slyngevuggens bevægelser. Det øger graden af tryghed og komfort som dit barn vil opnå i slyngevuggen, som efterligner bevægelserne fra mors mave, og som samtidig er med til at stimulere dit barns sanseudvikling.

Både slyngevugge og den medfølgende madras er GOTS certificeret, hvilket på dansk kan oversættes til ‘Økologisk Tekstil Standard’, og er en certificering af den høje økologiske kvalitet, som produkter fra Moonboon er designet og produceret i.

Med tilkøb kan du opnå en endnu højere grad af komfort for dit barn, hvor du med en vuggemotor til slyngevugge, kan få endnu mere ud af slyngevuggens bevægelser, med endnu større komfort og sansestimulering til følge.

Det kan også være praktisk med et stativ til slyngevugge, der gør din slyngevugge nem at flytte rundt på, og som giver mulighed for at tage dit barn og slyngevugge med udenfor. Dertil mulighed for tilkøb af karmbeslag og loftophæng, samt et smart myggenet og meget andet.

Et oplagt valg af slyngevugge til dig der ønsker den optimale komfort for dit barn. Til prisen er denne slyngevugge måske den bedste slyngevugge på markedet, og der skal lyde en stor anbefaling herfra til en Moonboon slyngevugge.

Specifikationer:

  • GOTS certificeret slynge i 100% økologisk bomuld
  • GOTS certificeret madras i 100% økologisk bomuld fyldt med 100% økologisk kapok
  • Tværpind i træ
  • Fjeder med sikkerhedsstrop
  • Bæreevne: 15 kg
  • Vægt: 1 kg
  • Mål: 90 x 35 cm

Få din Moonboon slyngevugge på moonboon.dk

Moonboon slyngevugge

Vuggemotor til slyngevugge for ekstra komfort

Med en vuggemotor får du det meste ud af din slyngevugge, da en vuggemotor vil forstærke slyngevuggens bevægelser, og dermed øge komforten og sansestimuleringen, som dit barn får ud af slyngevuggen.

Moonboon har designet og udviklet deres egen vuggemotor til slyngevugge, med et stort fokus på sikkerhed og komfort, der er med til at gøre Moonboon vuggemotoren, til en af de bedste vuggemotorer på markedet.

En vuggemotor til slyngevugge er must for dig der ønsker det bedste for dit barn, og med en Moonboon vuggemotor er det lige præcis hvad du får. Moonboon vuggemotoren kan købes seperat, men også som en samlet løsning med både slyngevugge og vuggemotor.

Stativ til Moonboon slyngevugge

Moonboon har udviklet deres helt eget stativ til slyngevugge, der er udviklet og designet med henblik på, at være kompatibel med både slyngevugge og vuggemotor. Det giver den smarte og praktiske mulighed, at tilkoble din vuggemotor til slyngevuggen, selv når du hænger din slyngevugge op i stativet.

Et stativ til slyngevugge er meget praktisk, da du får nem og hurtig mulighed for at flytte rundt på stativ og slyngevugge, og dermed kan have dit barn tæt ved dig, uanset om du opholder dig i forskellige rum i løbet af dagen, eller om du gerne vil have dit barn og slyngevugge med udenfor.

Dertil er stativet nemt at pakke sammen og tage med på tur, der gør det praktisk at have din slyngevugge med på besøg hos familie og venner, eller med på tur i sommerhus og lignende. Med et stativ øger du ganske enkelt mulighederne for, hvor meget og hvornår du kan bruge slyngevuggen til dit barn.

Vi anbefaler myggenet og fastgørelsesanordninger

Et myggenet er en smart og praktisk tilføjelse til din slyngevugge, der vil forhindrer at myg og andre insekter vil bide eller stikke dit barn. Et myggenet vil ikke mindst være velegnet i kombination med et stativ, der giver mulighed for at have din slyngevugge med udendørs.

Fastgørelsesanordninger til ophæng af slyngevuggen er en nødvendighed, og her kan du vælge mellem loftophæng og karmbeslag. Med et loftophæng er du begrænset til at bruge din slyngevugge, der hvor du har loftophæng, mens et karmbeslag giver lidt mere mulighed for, at flytte rundt på din slyngevugge i løbet af dagen.

Få din Moonboon slyngevugge på moonboon.dk