Som familie har I sikkert mange søde billeder, som I ønsker at vise frem og nyde at se på – og gerne på daglig basis. Hvad enten I har dem på et kamera eller mobiltelefonen kan I lave dem til flotte magneter eller nøgleringe. Det er en fin måde at få dem gjort mere synlige i hverdagen. 

Søde familiefotos som gave 

Hvorfor ikke gøre brug af de søde billeder af den voksende familie som gave til de stolte bedsteforældre, den seje onkel, glade faster eller cool moster? Så kan I sprede de søde familieminder ud til flere hjem. 

Rektangulære køleskabsmagneter 

Magneter kan nemt hænges op på magnettavlen eller køleskabet og bliver synlige i hjemmet. De finder nemt deres plads, og I slipper for at finde en ramme eller andre ophængsmuligheder. 

Bliver gaven et hit, så kan du nemt genbestille dine flotte magneter. Der er naturligvis også mulighed for at udvide produktionen med flere motiver til de glade og stolte familiemedlemmer. En helt unik og personlig gave, der med garanti vækker glæde.

Hvordan gør jeg? 

Det er super nemt at lave magneter eller badges med eget motiv. Ved hjælp af Badgelands online designer oploader du helt enkelt dine yndlingsmotiver og tilføjer eventuelt tekst. Den venlige kundeservice sidder klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller udfordringer under processen.  

Runde badges med eget motiv

Lav på samme måde enkelt og nemt badges med eget motiv. Du finder dine favoritfotos frem, laver designet som du ønsker det og modtager kort efter dine færdige produkter. Du kan også vælge at designe runde køleskabsmagneter. Kombiner også rektangulære og runde magneter for et dekorativt look og forskelligartede gaver. 

Saml-selv badges

Det er også muligt at købe saml-selv badges, også kendt som klik badges. De er smarte, da de kan genbruges. Du klipper selv dit motiv og, sætter det ind og vupti – dit badge er færdigt. En detalje er den lille støttefod, som gør at du kan bruge det som en lille ramme. Sød ide til bordet, kommoden eller på børneværelset. Sådan kan du nemt opdatere dit pynt i hjemmet i takt med, at familien vokser sig større. 

Se udvalget af saml-selv produkter her. Her finder du også forskellige pakker med 5 stk, 10 stk eller 20 stk.   

Saml-selv nøgleringe 

Lav nemt dine egne nøgleringe. Køb en akrylnøglering med plads til indsætte dit eget nuttede babybillede, af søskendeflokken eller med den lille familie. 

Akrylnøgleringene har et lille vindue, der nemt kan tages ud. Herefter indsætter I jeres valgte motiv og klikker vinduet i igen. Sådan har du nemt lavet din egen nøglering. Der findes mange sjove former og størrelser, så du kan finde den, der passer ind i din lomme. Vælg mellem runde, rektangulære eller den særlige t-shirt. Denne form for nøglering kan også nemt opdateres, i takt med at børnene bliver større. Motivet kan nemlig tages ud så ofte I ønsker.