Har du nogensinde hørt om de smarte bedside cribs? Hvis du ikke har hørt om dem før, så behøver du næsten ikke at vide mere, end at det er et must til alle forældre.

Du kan finde den bedste bedside crib på https://sneglehuset.com/bedside-crib/ og her i artiklen kan du læse lidt mere om, hvorfor den er så god at have.

Praktisk og smart

Det er ikke alle børn, som har det godt med at sove væk fra deres forældre – især ikke når de ikke er så gamle endnu. Så bliver det noget besværligt noget med, at de skal sove i sengen sammen med jer, og hvor der måske i forvejen kommer børn ind og ligger i løbet af natten.

Hvis det kan lade sig gøre, vil det altså være ret smart at vende jeres baby til at ligge i en bedside crib, som netop kommer til at stå lige ved siden af sengen – nærmest som en udvidelse af sengen. På den måde har I forældre altså plads i sengen til at få en god nats søvn, men I har stadig jeres baby meget tæt på, fordi han eller hende ligger i den lille bedside crib ved siden af sengen.