Når du venter dit første barn, er det med rette, at du er spændt. For der er ingen tvivl om, at din lille søde nyanskaffelse kommer til at vende om på din hverdag. Mange folk, som bliver forældre, siger at det er den største gave i livet. Når det er sagt, så er der heller ikke nogen tvivl om, at det er hårdt arbejde med mange tidlige morgener og sene nattetimer i babys tegn.

 

Og så er der bleerne! Bleskiftning på dit spædbarn er der nærmest skrevet lange og mange bøger om! For enhver forælder ved, at du og dit barn kommer til at bruge mange timer sammen omkring skiftning af bleer. Derfor kan det være rigtig godt at investere i et robust og solidt puslebord.

 

Gode tips til dig, der skal have et puslebord

Det første gode tip til dig, når du skal have et puslebord, er at købe et puslebord, som kan laves om til en rigtig kommode, når dit barn ikke bruger bliver længere. Denne type af puslebord kendes også som en såkaldt puslekommode. De er typisk en del dyrere end møbler, som kun er pusleborde, men til gengæld er de også egentlig investeringer, som du og din familie kan bruge i årevis enten på børneværelset eller i resten af hjemmet som ”rigtig” kommode.

 

Det andet gode tip er, hvis pladsen er trang derhjemme, at købe et væghængt puslebord i stedet for. Denne type af puslebord kan hænges på væggen og så fulgtes ned, når du har behov for at skifte ble på din skønne baby. Fordi puslebordet hænger på væggen, svarer det er dig for en masse plads. Et af de bedste steder at hænge puslebordet er inde på badeværelset, hvor du har adgang til rindende vand.

 

Det er tredje tip er at investere i en god puslehynde, når du alligevel er i gang med at købe dit puslebord eller din puslekommode. Her er det dog værd at være opmærksom på, om det bord, du ønsker at købe, ikke allerede kommer med en hynde. Når vi vælger at nævne dette som et godt tip, så er det fordi, mange puslebord nemlig ikke kommer forsynet med en hynde. Derfor er det typisk noget, som du skal købe til ekstra.

 

Baby kan sove i en slyngevugge

I løbet af de seneste år er det blevet populært at lægge baby til at sove i en slyngevugge. Fordelen ved at slyngevugge og er, at dit barn kan du sove trygt og godt samtidig med, at han eller hun vugger blidt.

 

Fordi barnet ligger sikkert og trygt og vugger op og ned, vil han eller hun faldet til ro hurtigere om aftenen. Du kan få meget mere information om fordelen ved at slyngevugger her på siden.

 

Vi håber, at du har fået noget ud af at læse med her, og at du kan bruge vores tips. Held og lykke med baby – det er en fantastisk tid, som du går i møde!