At blive forælder er uden tvivl noget af det største her i livet. Derfor kan de første uger, eller måneder endda, også sagtens gå med bare at være derhjemme med den lille ny og hinanden. I har formentlig allerede opbygget en rutine med både mad, søvn og leg. Måske sover jeres baby også flere gange om dagen i sin slyngevugge – og det passer jer sikkert så fint.

Men på et tidspunkt vil I nok gerne lidt ud igen. Når det tidspunkt kommer, kan I med fordel tage nogle gode venner under armen og invitere dem ind til nogle mordmysterier. Det er en sjov og anderledes måde at mødes på.

Hvad er mordmysterier egentlig?

Mordmysterier dækker egentlig over flere forskellige måder, som mordmysteriet kan udspille sig på. Konceptet er også kendt under navnet murder mystery events. Grundlæggende går det ud på, at gæsterne skal løse et mysterium, hvor de skal finde ud af, hvem der er morderen.

Selve mysteriet er en hel historiefortælling i sig selv, hvor I både vil støde på flotte rekvisitter, såvel som skuespillere og en medrivende historiefortælling.

For at kunne løse mysteriet, skal I både selve slippe jeres indre skuespiller løs, ligesom I også skal løse opgaver og agere detektiver. Det er helt sikkert en sjov begivenhed, som I virkelig vil more jer med.

Sådan forløber det

Når I gerne vil spille mordmysterie, har I mulighed for at vælge blandt flere forskellige varianter af spillet. Det giver jer også mulighed for at komme tilbage til det samme spillested igen, da I blot kan vælge en anden variant af spillet.

I kan være alt fra 4 til 500 personer, og spillet kan også tilrettelægges, så det tager alt fra én time til otte.